Vodstvo podružnice

Vodstvo podružnice

Naša naloga je, da smo vedno predan partner našim zavarovancem pri sprejemanju pomembnih življenjskih odločitev v vseh obdobjih življenja. Biti del Skupine Groupama pomeni biti resnično predan, pozoren, učinkovit in vedno na voljo našim zavarovancem.

Zahvaljujoč predanosti vodstva Zavarovalnice Groupama strateškim ciljem dosegamo visoko zadovoljstvo zavarovancev, dobičkonosno rast in razvoj poslovanja, kulturo učinkovitosti in predanost zaposlenih.


Vodstvo podružnice: 

Sandi Šterpin


 

Sandi Šterpin je vse od vstopa skupine Groupama na slovenski trg direktor slovenske podružnice Groupama Zavarovalnice. Zadolžen je za prodajo, trženje in številne druge korporativne funkcije. Je strokovnjak z bogatimi vodstvenimi izkušnjami, pridobljenimi v vodilnih mednarodnih zavarovalniških in zavarovalno posredniških institucijah. Je član izpitnih komisij na Slovenskem zavarovalnem združenju (SZZ) in član sveta Agencije za energijo. Bil je tudi član odbora za premoženjska zavarovanja na SZZ, dolgoletni član izvršnega odbora in nato tudi predsednik združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije (ZZPS).

Po prvi zaposlitvi v proizvodnem podjetju je leta 2003 začel svojo zavarovalniško kariero v oddelku za premoženjska zavarovanja v Grawe zavarovalnici. V oddelku za premoženjska zavarovanja je bil zadolžen za prevzem tveganj, izobraževanje prodajne mreže, likvidacijo industrijskih škod, pozavarovanje in sodelovanje z mednarodnimi zavarovalnimi skupinami, za katere je Grawe zavarovalnica izdajala lokalne-fronting police. Prav tako je sodeloval pri razvoju sodelovanja zavarovalnice s Hypo Banko na segmentu bančnih zavarovanj.

Leta 2006 se je ob prihodu Wienestaedtische zavarovalnice na slovensko zavarovalno tržišče odločil za nov izziv. V premoženjskem oddelku te zavarovalnice je sodeloval pri razvoju lokalnih produktov, razvoju prodajnih aplikacij, izobraževanju prodajne mreže in implementaciji bančnih zavarovanj pri Sparkasse banki ter prevzemanju obrtnih in industrijskih rizikov podružnice.

Leta 2010 je postal direktor družbe GrECo d.o.o., ki je del regijske zavarovalno posredniške skupine s sedežem na Dunaju aktivne na področju CEE. Leta 2015 se je odločil za nov izziv v slovenski podružnici globalno največje zavarovalno posredniške skupine Marsh, Marsh Europe S.A. Skupina Marsh je del koncerna Marsh McLennan. Leta 2016 je postal direktor podružnice in nato do leta 2022 vodil uspešno preobrazbo poslovanja in pozicioniral Marsh Europe kot enega pomembnejših igralcev na slovenskem zavarovalno in pozavarovalno posredniškem trgu.

Od 28. aprila 2022 je prevzel vodenje slovenske podružnice Groupama Zavarovalnice.

Natisnite stran