Groupama Zavarovalnica na Dnevih zavarovalništva 2024

14.06.2024. Prejšnji konec tedna so predstavniki Groupama Zavarovalnice ...
Prejšnji konec tedna so predstavniki Groupama Zavarovalnice obiskali jubilejne 30. Dneve zavarovalništva v Sloveniji, ki jih organizira Slovensko zavarovalno združenje v Portorožu. Dogodek je združil strokovnjake zavarovalništva in odprl pomembne teme za prihodnost naše industrije.

Osrednja govorka, Dame Inga Beale, je poudarila nujnost inovacij, digitalizacije in raznolikosti za ohranjanje zaupanja v zavarovalništvo. Popoldanski del je bil namenjen razpravam o ESG načelih, korporativni družbeni odgovornosti ter odzivih na naravne nesreče, kjer je sodeloval tudi minister za finance, Klemen Boštjančič.

Naslednji dan so bile v ospredju digitalizacija, umetna inteligenca in kibernetska varnost, kjer so strokovnjaki delili vpoglede v regulative in zaščito pred kibernetskimi grožnjami. Poleg tega so se dotaknili tudi možnosti razvoja tržnega zdravstva v Sloveniji.

Z veseljem bomo uporabili pridobljena znanja in vpoglede za nadaljnji razvoj naših storitev in izboljšanje varnosti ter zadovoljstva naših strank.
Natisnite stran