Dobrodošli v Groupama Zavarovalnici! Dobrodošli v Groupama Zavarovalnici!

Dobrodošli v Groupama Zavarovalnici!

Dobrodošli v Groupama Zavarovalnici!

 
Smo Groupama Zavarovalnica, članica skupine Groupama, ene najstarejših in največjih evropskih zavarovalniških skupin, ki združuje več kot 31.000 zaposlenih s priznano mednarodno kulturo poslovanja s strankami.
 

Strateški cilji, ki jih želimo uresničiti so zadovoljstvo zavarovancev, dobičkonosna rast in razvoj poslovanja, kultura učinkovitosti in predanosti zaposlenih.

 
Partnerski odnos in družbena odgovornost pri nudenju varnosti našim zavarovancem so zapisani v naš DNK že več kot stoletje. Pravičen in odgovoren odnos v poslovni praksi pa potrjuje 12 milijonov naših zavarovancev po celem svetu.
 

Smo zanesljiv partner, ki svojim zavarovancem nudi najboljšo strokovno podporo v vsakem trenutku življenja.

 
Usmerjeni smo na tesno sodelovanje z našimi zavarovanci, ki imajo vso našo podporo in dodatno varnost, da lahko samozavestno gradijo svojo prihodnost. Visok nivo našega poslovanja potrjuje tudi ustvarjen prihodek od premij, ki znaša cca. 16 mrd evrov, kar nas kot skupino uvršča v sam vrh evropskih zavarovalnic s stoletno tradicijo poslovanja.
 

Skupna Groupama je prisotna v 10 državah na treh kontinentih. Evropa pa je naše dominantno domače tržišče.

 
Naše poslovanje ne pozna meja. Vztrajamo, da naši zavarovanci kjerkoli na svetu dobijo enako kakovostno storitev.
 
Že več kot sto let po celem svetu zbiramo najboljše zavarovalne prakse, ki jih neprestano vključujemo v poslovne procese na vseh tržiščih.
 
Naši poslovni partnerji vedo, da na vseh organizacijskih nivojih skupine Groupama po vsem svetu spoštujemo in živimo po načelu poštenosti in strokovnega poslovanja.
 
Natisnite stran