Groupama Zavarovalnica je objavila partnerstvo s Kolesarsko zvezo Slovenije za leto 2024

12.01.2024.

Groupama Zavarovalnica je objavila partnerstvo s Kolesarsko zvezo Slovenije za leto 2024

 
Groupama Zavarovalnica z veseljem najavlja partnerstvo s Kolesarsko zvezo Slovenije, ...

Groupama Zavarovalnica je objavila partnerstvo s Kolesarsko zvezo Slovenije za leto 2024

 
Groupama Zavarovalnica z veseljem najavlja partnerstvo s Kolesarsko zvezo Slovenije, s čimer utrjuje svojo zavezanost podpori športa in spodbujanju zdravega načina življenja.Groupama Zavarovalnica kot ponosni sponzor za leto 2024 želi prispevati k uspehu slovenskega kolesarstva.

V Groupama Zavarovalnici smo pravi športni navdušenci in zagovorniki aktivnega in zdravega načina življenja. Naše sodelovanje s Kolesarsko zvezo Slovenije je dokaz naše predanosti spodbujanju športne kulture in podpiranju lokalnih talentov.
 
Zavedamo se, da so izjemni športni dosežki rezultat močnih partnerstev, zato z veseljem združujemo moči s Kolesarsko zvezo Slovenije. Verjamemo, da s podporo kolesarski skupnosti prispevamo k razvoju tako posameznih športnikov kot celotnega športa.
 
Kot strastni podporniki kolesarjenja z veseljem pričakujemo prihodnje uspehe naših najboljših kolesarjev. Groupama Zavarovalnica je prepričana, da bo to partnerstvo ne le povečalo prepoznavnost slovenskega kolesarstva, temveč tudi spodbudilo posameznike k aktivnemu in zdravemu načinu življenja.

Spremljajte razburljivo leto, ki je pred nami. Veselimo se praznovanja zmag, premagovanja izzivov in spodbujanja vrednot športnega duha in dobrega počutja. Groupama Zavarovalnica je ponosna, da bo del svoje letošnje poti “prekolesarila” tudi s Kolesarsko zvezo Slovenije.
 
Predsednik Kolesarske zveze Slovenije, Pavel Marđonović je ob sklenitvi partnerstva povedal: »Veseli me, da je Groupama Zavarovalnica v Kolesarski zvezi Slovenije prepoznala partnerja, s katerim želijo tudi v Sloveniji poleg poslovnih rezultatov pokazati tudi visoko stopnjo družbene odgovornosti in podpreti kolesarski šport. Kolesarska zveza je v Groupama Zavarovalnici pridobila močnega partnerja, s pomočjo katerega bomo lahko še bolj uspešno skrbeli za razvoj kolesarjenja in mladinskih reprezentanc ter nudili odlične pogoje našim elitnim kolesarjem za doseganje vrhunskih rezultatov na evropskih in svetovnim prvenstvih. Prepričan sem, da bo sodelovanje Groupama Zavarovalnici in Zvezi prineslo veliko uspehov.«
Natisnite stran