Groupama zavarovalnica v Sloveniji Groupama zavarovalnica v Sloveniji

Groupama zavarovalnica v Sloveniji

Groupama zavarovalnica v Sloveniji

 

Na slovenski trg smo prišli kot ena vodilnih zavarovalnic na francoskem trgu in ena izmed najbolj pomembnih zavarovalnih skupin v Evropi. Z več kot 120-letno tradicijo, že od davnega leta 1900, skrbimo za zavarovance po vsem svetu. Danes jih je že 12 milijonov v 10 državah na področju Evrope, Azije in Afrike.

Prihod na slovenski trg je del širšega strateškega partnerstva z OTP Bank v Sloveniji, kar predstavlja velik potencial za rast in razvoj.

V Slovenijo smo vstopili s podporo celotne skupine OTP, kar je osnova za hiter razvoj poslovnih funkcionalnosti in zmogljivosti, kot so IT in napredni produkti.

Skupina, ki ji pripadamo nam s svojim stoletnim znanjem in izkušnjami nudi podporo pri izgradnji stimulativne, inovativne in odprte korporativne kulture. Ljudje so tisti, ki gradijo uspešno podjetje, zato bomo skrbeli, da bodo naši zaposleni zadovoljni, saj je to temelj našega odličnega poslovanja in zadovoljstva naših zavarovancev.

Avtentičnost, solidarnost, odgovornost, predanost in optimizem so vrednote, na katerih gradimo odnos z našimi strankami v Sloveniji.

Na slovensko tržišče prinašamo prepoznan mednarodni poslovni model skupine Groupama in skupaj z našimi poslovnimi partnerji zagotavljamo dolgoročen razvoj slovenskega zavarovalnega trga.

Naši zavarovalni produkti so dostopni v poslovalnicah SKB banke in Nove KBM.

Natisnite stran